1/1

Helsinge: Ny leder klar til Nordstjerneskolen

5. september 2018

Det bliver en leder med stor erfaring og kendskab til skolen, som nu bliver leder af Nordstjerneskolen i Helsinge. Karen Kaas er 50 år gammel og bor i Helsinge sammen med sin mand og deres tre store børn. Hun har de seneste fem år haft ansvaret for Nordstjerneskolens specialtilbud samt indskolingen for de yngste årgange.

- Nordstjerneskolen er en spændende og udviklingsorienteret skole, og jeg glæder mig til fortsat at udvikle skolen sammen med personale, elever og forældre, siger Karen Kaas.

Hun er uddannet lærer fra N. Zahles seminarium i 1992 og har siden hen uddannet sig inden for ledelse og pædagogik. Hun har diplom i ledelse, pædagogisk diplom/vejlederuddannelse samt narrativ og systemisk supervisor uddannelse Hun har 26 års erfaring i skoleverdenen. De seneste otte år som pædagogisk leder /afdelingsleder.

Fra 2013 har hun været afdelingsleder for indskoling og specialtilbud på Nordstjerneskolen. Konstitueret skoleleder fra april 2018.

Nordstjerneskolen har været voldsomt populær, siden den ny skole blev bygget i 2013. I dag går der knap 700 elever på skolen.

 

Læring, kreativitet og trivsel

Karen Kaas fortæller, at hun som ny skoleleder vil lægge vægt på elevernes læring, kreativitet og god trivsel:

 

- Vi har gode erfaringer med at arbejde med kreativitet og forskellige former for læringsfællesskaber, og som skoleleder vil jeg gerne arbejde for, at vi får synliggjort de mange initiativer, der er i gang, og når ud med de gode fortællinger om Nordstjerneskolen, siger hun.

Karen Kaas tiltræder stillingen som skoleleder efter Peter Brixen, som fik nyt job i Egedal Kommune.

Nordstjerneskolen har i en undersøgelse fra forskningscentret VIVE fået gode karakter for at løfte elevernes faglige niveau. Set i forhold til forældrenes uddannelses- og sociale baggrund scorer Nordstjerneskolen således ’over middel’, når det gælder om at løfte eleverne i både naturfag og humanistiske fag, viser undersøgelsen fra sidste år.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com