1/1

Gilleleje: Ny sæson med Frokost-jazz

18. september 2019

Restaurant Bolværket og Kulturhavn Gilleleje åbner lørdag 28. september kl. 12.00-14.30  dørene og pizza-ovnen til en ny sæson med Frokost-jazz. Der bydes på jazz og pizza-buffet - alt sammen til 200 kroner.

Sæson-premieren er med ''Rain & Shine'  - et jazzband der spiller egne fortolkninger af jazz-standards og udfordrer også gerne danske evergreens i helt nye arrangementer.

Bandet er i denne besætning: Klaus Richter, vokal, Niels Harrit, sax og fløjte, Ulrik Lindgren, piano, keyboard, Niels Vangkilde, bas, guitar, og Tom McEwan, trommer, percussion.
 

Klaus Richter er en rutineret sanger med utallige optrædener i korsammenhænge, og har gennem mange år været fast medlem af herrekvartetten 'Barbervox'. For to år siden stiftede han sammen med andre rutinerede musikere, gruppen 'Rain & Shine' for at udleve en gammel drøm om at synge jazz.

Niels Harrit på tenorsaxofon og fløjte, har spillet med de fleste på den danske rytmiske scene siden 1963 og medvirket på mange indspilninger i perioden 65 - 2000, blandt andet Arnvid Meyers Orkester, Blast, Gasolin, C.V. Jørgensen og tidens andre store navne.

Ulrik Lindgren er professionel pianist og akkompagnatør. Har arbejdet med blandt andre Søren Kragh-Jacobsen, Jesper Thilo, Carl Quist Møller, Bobo Moreno og mange andre solister.

Niels Vangkilde på bas og guitar spillede fra begyndelsen af halvfjerdserne i forskellige rockbands senere med Jesper Klein, Klyderne og Tom & Jess. Sideløbende har han lavet en masse teater og revy, og spillet med egne bands.

Tom McEvan kender alle fra Klyderne, Fy, fy skamme, Omsen & Momsen, Palle, Polle og Ruth på bussen. Men han er allermest på stikkerne når han sidder bag trommerne, der har været med hele vejen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com