Nyt Gribskov_02.jpg

Gribskov: Nytgribskov med nye kræfter og visioner

27. februar 2020

Nytgribskov er midtvejs i første periode som borgmester-parti, og det skal også række ud over næste valg, og på alle er klar til at arbejde frem mod valgåret 2021 med både nye kræfter, energi og idéer, så både positionen i byrådet og borgmesterposten kan fastholdes.

Vi oplever en god stemning, og vi kan også sætte et godt hold til næste valg - med både de erfarne kræfter og med ny ansigter, der gerne vil stille op på vores liste, siger politisk ordfører Morten Ulrik, der tilføjer, at der også i organisationen arbejdes solidt og målrettet.

 

Efter generalforsamlingen består bestyrelsen af Henriette Ifanger som formand  samt Anna Recinella, Astrid Recinella og Keld Brian Hansen samt Nana Bryder som suppleant sammen med to nye ansigter John Nielsen og Oddny Hammer Schmidt.

 

Nytgribskov har seks medlemmer af byrådet, Foruden borgmester anders Gerner Frost og Morten Ulrik er det gruppeformand Pernille Søndergaard, Pernille Kromamn Sams, Morten Klitgaard og Tonny Nalepa Jensen. Sidstnævnte er rykket ind, da Sisse Krøll Willemoes valgte at træde ud af byrådet.

Læs også: Hæderspris til Mikael Lieberkind

Formand Henriette Ifanger aflægger beretning.

Borgmester Anders Gerner Frost orienterer om arbejdet i byrådet.

Formand Henriette Ifanger aflægger beretning.

1/2