Veterantræf_05.jpg
Græsted: Optimisme om veterantræf i pinsen

27. marts 2020

Foreløbig er der lukket for små og store events til efter påsken - men derfra er der 40 dage til pinse, og derfor ser bestyrelsen i Græsted Veterantræfforening med en vis optimisme hen til, at årets træf kan løbe af stablen som planlagt fredag 30. maj til mandag 1. juni.

I Græsted Veterantræfforening følger vi situationen meget nøje. Vi følger naturligvis de anbefalinger der er fra myndighedernes side. Derfor har vi faktisk også allerede udskudt Gribskov TarteletFestival, som Veterantræfforeningen også står bag, oplyser formand Henrik Ewald.


Vi arbejder stadig på at få stablet årets veterantræf på benene, men vi kan jo også blive indhentet af virkeligheden, og derfor være nødt til at aflyse. Intet er sikkert i disse dage og uger, og vi bombarderes med informationer fra alle sider og ingen ved rigtigt hvad det ender med, og hvornår vi igen kan snakke om normale forhold.


Vi kan desværre ikke afgøre skæbnen for årets træf selv, men håber på det bedste for alle parter. Under alle omstændigheder, er vi stadig på banen og håber at vi kan få et dejligt veterantræf efter disse lange uger med uvished om hvordan situationen udvikler sig i Danmark og resten af verden, tilføjer bestyrelsen.

Læs også: Venter med tarteletterne