1/1

Helsinge: Plads til aktivitet og parkering indviet

17. januar 2020

Et nyt område til aktiviteter i form markeder og andre events er indviet fredag formiddag i midten af Helsinge. Dermed tager Helsinge endnu et skidt i sin udvikling som en mere  attraktiv by at bo og handle i. Byens gæster kan bruge området som parkeringsplads, når der ikke er events.

Udviklingen af Helsinge er i fuld gang. Et stort nyt boligområde med foreløbig 113 almene boliger og senere 40 private boliger skyder op på Møllebakken. Netto er netop åbnet i den tidligere Irma og Rema 1000 er i gang med at etablere sig i midten af Helsinge.

 

Gribskov Kommune, Gadekærsforeningen og KFI stod bag indvielsen af det nye areal, der er blevet til efter nedrivningen af Super Best. Udvalgsformand Pernille Søndergaard og administrerende direktør i KFI, Terje List, holdt taler om det gode samarbejde om løsningen for Helsinges bymidte og  åbnede  området ved at fjerne afspærringen.

 

Tidligere ejede den erhvervsdrivende fond KFI den grund, hvor Super Best lå. Men efter et mageskifte med Gribskov Kommune har de to parter byttet jord, så kommunen nu ejer Super Best- grunden, mens KFI ejer området ud til Rådhusvej med den nye Rema 1000.

 

Som en del af aftalen har KFI også stået for etableringen af den ny parkeringsplads, mens kommunen har valgt at rive den gamle SuperBest-bygning ned for at åbne området.

1/2
1/4