Nordbold_07.jpg

Håndbold: Pokal-exit trods stærk indsats

25. august 2019

Et enkelt måls forspring afgjorde igen en kamp mellem Nordsjælland Håndbold og Skanderborg Håndbold, og jyderne trak igen det ,længste strå i pokalkampen, da de vandt 19-18 og dermed er i kvartfinalen. Men NH'erne kan se tilbage på en stærk indsats.

Det lover godt for, at holdet trods de problemfyldte forberedelser kan slippe nogenlunde helskindet fra ligapremieren fredag 30. august i Aalborg.

Skanderborg kom bedst fra start og førte med 10-7 ved pausen, og den lave scoring vidner om to stærke målmænd.  De få scoringer fra begge sider skyldes to stærkt spillene målmænd.  For Marcus Holmén i NH-målet betød det også en kåring som kampens spiller.


Anden halvleg var en kopi af første, idet Skanderborg fortsatte med et være et par mål foran og efter 20 minutter og 14-15 var der fortsat håb for NH var stillingen 14-15 men Skanderborg holdt en et-målsføring kampen ud.
 

Skanderborg-hold som stillede op i stærkeste opstilling og med den samme spillertrup som hele sidste sæson, mens NH er ved at spille et helt nyt hold sammen, og kampen  viste, at træner Simon Dahl er kommet langt med det.

 

For få dage siden vendte18-årige Matias Campbell småskadet hjem fra U-19 med en bronzemedalje - men også småskadet. Det var ikke tit at se, for den unge playmaker leverede en stor kamp.


Han blev NH-topscorer med syv mål, heraf ét på straffe. Frederik Iversen scorede 3, Carl-Emil Haunstrup 2, begge på straffe, Jesper Dahl og Tobias Jørgensen hver 2, Anders Agger og Daniel Astrup hver 1.

1/7

1/1