1/1

 POLITISK TALENT VÆLGER SF 

Mathias Zilberberg vil i fremtiden udfolde sit politiske talent som medlem af SF i Gribskov, hvor han håber at blive kandidat til byrådsvalget 21. november 2021. Til den tid vil han netop være fyldt 18 år.

 

Han har haft aktiv politisk tid i Alternativet, hvis ungdomsorganisation han valgte at tilslutte sig for et par år siden. Da havde han allerede sat stærkt præg på det politiske miljø i Gribskov, hvor han som elevråds-formand med en stæk kampagne om skolen på Rostgårdsvej i Gilleleje op til valget i 2017 satte et afgørende aftryk på det.

 

Tidligere på året valgte han at melde sig ud af Alternativt.

 

- Efter en god tænkepause, har jeg nu truffet beslutningen om at melde mig ind hos SF, og det er min klare ambition også at stille op til byrådetsvalget, siger Mathias Zilberberg, der netop er startet i 2.G på Gribskov Gymnasium.

Høje klima-ambitioner

SF har gode og høje klimaambitioner som jeg værdsætter, og partiet har høj fokus på børne trivsel i daginstitutionerne. Det ønsker også gode og stærke folkeskoler og videregående uddannelser.

 

Det er temaer, jeg også brænder for, og vil arbejde for i Gribskov Kommune, fastslår den unge politiker

 

Han tilføjer, at han også kommer allerede godt ud af det med SF-lokalafdelingen i Gribskov, så det var lidt et oplagt valg for mig, tilføjer han.

1/1

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com