top of page

Afdansning med Flemming Larsen

Tusindvis af børn og unge i Græsted-Gilleleje og i Gribskov Kommune er vokset med op og sat i bevægelse af idræts- og fritidskonsulent Flemming Larsen - lige fra leg og aktivitet for de yngste, via skolernes og gymnasiets 'Gang i Gribskov' til talrige ferieaktiviteter. 16. juni fejrer han 25 års jubilæum og samtidig afsked med kommunal tjeneste.

Flemming Larsen har også taget en stor part i kontakten og indsatsen omkring livet i de 125 idrætsforeninger i kommunen. Senest har projektet 'Gang i Gribskov', der primært optager den ældre generation, og Vandrefestivalen på Esrum Kloster været en del af hans virke.


For nylig var han også i spidsen for den festlige afvikling af 'sidste skoledag' med festligheder for eleverne i 9. klasserne i alle skoler, samlet ved Gadekæret i Helsinge og Gilleleje-Hallen - i erkendelse af at det dermed også var hans egen sidste skoledag.

Flemming Larsen, der fylder 67 år 1. august, har nemlig valgt at gå på pension og der inviteres til 'afdansning' torsdag 16. juni kl. 14-17 i 'Store sal' i Kulturhuset, Skolegade 43 i Helsinge med idræts- og fritidskonsulenten, som dermed 'siger tak for 25 fantastiske år.

Samtidig markeres afslutningen for et super spændende arbejdsliv, som slutter nu, fordi pensionen venter forude, tilføjer han.

Det lange arbejdsliv med idræt slutter, men der er uforandret meget idræt på programmet for ham som leder i Søborg SGI. Han tog også forskud på et idrætsliv 'kun' i civil, idet han tidligere i år blev valgt som medlem af Gribskov Kommunes Idrætsråd.

bottom of page