top of page

Alle del af den samme fest

Helsinge Bibliotek åbner mandag 10. januar kunstudstilling med værker af Christine Thorsen. Det er med temaet 'Vi er alle en del af den samme fest'. Alle er velkomne til at nyde udstillingen i bibliotekets åbningstid. Det er til og med fredag 11. marts.

Jeg har glædet mig meget til at udstille på Helsinge Bibliotek. Det er min femte udstilling og den hedder 'Vi er alle en del af den samme fest', siger Christine Thorsen.

Udstillingen handler om, at vi alle er en del af den samme fest eller den samme verden, om man vil. Vi er sammen om at bo her på jorden som mennesker og vi har alle hver vores rolle i at skabe et liv for os selv og hinanden.

Vi har mange oplevelser til fælles - glæder, sorger, udfordringer som vi alle går igennem og oplever på hver vores måde. Værkerne i udstillingen fortæller hver deres lille historie om livet og noget af det, vi har til fælles, set fra mit lille hjørne af virkeligheden.


Når jeg tegner og maler, går jeg med de idéer, jeg får - motiver der opstår på nethinden eller som jeg ser i naturen eller andre inspirerende steder. Nogle gange tegner jeg ud fra en idé og andre gange ud fra et fotografi, jeg har taget af et spændende motiv. Jeg starter med at lave en skitse på papir. Så farvelægger jeg med pensel eller tus indtil, der er et færdigt værk.


Det er sådan udstillingen er blevet til. Jeg håber billederne vil være med til at skabe glæde og liv på Helsinge Bibliotek og senere måske endda hjemme hos nogle af jer, som ser dem, tilføjer kunstneren.


bottom of page