top of page

Annisse viser vej i Lokaldysten

Annisse viser vejen for 'Lokaldysten', der er nyt motionsvent for fem bysamfund i Gribskov Kommune, når sognets borgere skal på benene eller hjulene torsdag 21. april kl. 17.30-19.30 for at dyste vi om at blive det mest aktive lokalsamfund.

Vær med, når hele byen og lokalområdet samles i en dyst om at blive kommunens mest aktive lokalsam- fund . Det handler om fællesskab, bevægelse, lokalt sammenhold og gode oplevelser for alle.


Det lokalsamfund, som er mest aktivt og tilbagelægger flest km pr . indbygger, vinder dysten mod de andre lokalsamfund i kommunen.

Kilometer tilbagelægges ved at gå, løbe eller cykle på dertil markerede ruter . Ruterne er korte, og alle kan være med – også dem i klapvogn eller kørestol.


Der er start- og mål på p-pladsen ved Bjørnehøjskolen. Ingen tilmelding, bare mød op og vær med i løbet af de to timer arrangementet finder sted, fremhæver arrangørerne.


Kl. 17.30-19.30 vil der være to ruter - én på 1,6 km, der kan tilbagelægges i gang eller løb og én på to km, der kan cykles - og så gælder det ellers bare om at få tilbagelagt så mange kilometer som muligt i de to timer.


Der er præmier til alle lokalsamfund, som deltager i dysten. Læs mere HER

Lokaldysten i Annisse arrangeres af KFUM-spejderne i Annisse. Kontaktperson: Kamilla Thomsen, telefon 36 70 69 31 og mail: annisse@spejderne.dk


Læs også: Fem byer klar til Lokaldystenbottom of page