Beachvolley og multibane

Den splinternye multibane ved Helsinge-Hallerne frister nu til udendørs aktiviteter. Banen er opført på arealet, hvor Helsingebadet lå. Nu arbejdes der på, at der også kan etableres en beachvolley-bane.

Helsinge Volleyball Klub, der er en nystartet forening, som er holder til I helsinge-Hallerne og er en del af fællesskabet i HSI, har taget initiativet til det.

Vi har fra start af været drevet af et ønske om at få etableret en beachvolley-bane, og netop denne tid vil det være skønt med flere udendørs aktiviteter, fremhæver Eva Jæger, Helsinge Volley Klub, der har rettet henvendelse til Idrætsrådet i Gribskov Kommune om støtte til projektet.

Bestyrelsen i Helsinge-Hallerne af givet os lov til at anlægge en bane på den gamle svømmehalsgrund, tilføjer Eva Jæger.


Budgettet er på 68.000 kroner, og volley-klubben har fået tilsagn fra HSI om dækning af 8.000 kroner til jordarbejde til banen, som 'A-sport' vil udføre for 52.000 kroner.


Klubben vil søge om 15.000 kroner fra Idrætsrådets materialepulje. Desuden søges der i forskellige lokale puljer. Det er i Sol og Strands lokalpulje, Kvicklys foreningspulje og Det Grønne Hus.


Desuden vil vi lave nogle udendørs arrangementer hvor vi forventer en indtægt på 10.000 kroner, oplyser Eva Jæger.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com