top of page

Bygger videre på fiskeboom

Vi bygger videre på det lystfiske-boom, der er kommet i Corona-perioden – ikke mindst her i Gribskov Kommune, og derfor investerer vi også i 'Gilleleje går i fisk' - det store lystfiske-arrangement i Gilleleje-Hallen og omkring havnen, med 20-25.000 kroner.

Brian Lyck Jørgensen er selv ivrig lystfisker.


Det fortæller udvalgsformand, Brian Lyck Jørgensen, der henviser til at at et stort antal mennesker har fået øjnene op for hvad naturen og lystfiskeri kan, særligt her i Gribskov hvor vi netop har så meget skøn natur og fremragende fiskemuligheder at byde på.


Vi tror på at et arrangement som 'Gilleleje går i fisk' både kan tiltrække erfarne lystfiskere såvel som nybegyndere her hvor vi skaber rammerne for både at hygge med ligesindede samt mulighed for at lære noget nyt og gøre en god og bæredygtig handel.


Vi startede det i december og brugt restbeløb på budget 2021 og også noget i år.

Lystfiske-ekspert Gordon P. Henriksen, der tidligere har medvirket omkring 'Fishiong Zealand, i Gribskov Kommune blandt andet med DM i Surfcasting, til at iværksætte det og være tovholder på eventet.

Brian Lyck Jørgensen fortæller, at der også arbejdes med et arrangement med den både elskede og forhadte fjæsing. Det kan give alvorlige pinsler, hvis der trædes på dens giftpigge, men det er samtidigt en fantastisk spisefisk.


Læs også:

Premiere for DM i 'fiskeminigolf'

Læs også:

'Gilleleje går i fisk' 16. april

bottom of page