top of page

Flagermus i aftenskumring

Nationalpark Kongernes Nordsjælland inviterer alle – unge som gamle – med på en flagermustur mandag 4. september, guidet af flagermusekspert Hans Baagøe, der vil tage alle ud i aftenskumringen, så de kan opleve de fascinerende flagermus i Gribskov.

Alle, der gerne vil opleve den store brunflagermus, den helt lille dværgflagermus eller måske den sjældne frynseflagermus, har er muligheden, når Nationalpark Kongernes Nordsjælland inviterer på aftentur i Gribskov, som er levested for flere arter flagermus.


Flagermus er aktive i mørket, og flagermusekspert Hans Baagøe vil hjælpe os med at opleve flagermusene i aktion i mørket mellem skovens træer og ved Esrum Sø. Turen finder sted mandag 4. september kl. 19.30, hvor deltagerne får mulighed for at få et unikt indblik i flagermusenes forunderlige verden. Undervejs på turen besøger vi den nye udstilling om flagermus, som Naturstyrelsen Nordsjælland og Nationalpark Kongernes Nordsjælland har lavet i en af de forladte bunkers i Gribskov.


Turen bliver gennemført i et roligt tempo, så alle kan være med. Prisen for at deltage er 80 kroner. For yderligere information og tilmelding, besøg nationalparkens arrangementsite: nationalpark-kong-nord.nationalparkbooking.dk

bottom of page