top of page

Flotte sejre til Bokse Team Helsinge

Marts stod på Bokse Team Helsinges 10-års jubilæum, der blev fejret med stor succes. Nye, gamle, forældre, bedsteforældre og selvfølgelig vores dejlige udøvere på holdene kom og bakkede op om en helt fantastisk dag. Kampbokserne skulle også være i fokus, da der var sat mål for dem. De skulle i ringen til Sjællands-mesterskaberne, som også blev til flotte resultater og guldmedaljer.

Bokse Team Helsinges gulddrenge. Emil Johansen, Viktor Hessner og Tristan Sørensen.


Bokse Team Helsinge åbnede deres døre op til deres jubilæum 5. marts. Her kunne alle komme og prøve kræfter af med nogle af klubbens trænere. De kunne få en snak med nogen af vores gamle boksere som kom og var med denne dag og trænede med kampbokserne i klubben.

Der kom fint besøg i skikkelse af borgmester Bent Hansen og politikere fra idrætsudvalget med formand Pia Foght i spidsen, og de kom rundt og snakkede med trænere, udøvere og forældre.

Bokse Team Helsinge startede i kælderen i Helsinge-Hallerne, men fik muligheden for at udvikle sig og være med til skabe Gribskov Kampsportscenter, Kampus, i Tofte sammen med andre kampsportsklubber fra Helsinge. I denne anledning kom der også en meget flot gave fra naboklubben, Judo, som der også har været et samarbejde med i flere sammenhænge.


Mellem klubbens jubilæum og de Sjællandskemesterskaberne 8.-10. april, har der været træningskampe i andre klubber, andre stævner og træningssamlinger som bokserne skulle med til, så forberedelserne var helt i top.

Bokse Team Helsinge stillede op med fire boksere til SM. Tristan Sørensen og Victor Hessner boksede nogle super flotte kamp, og det gav pote, og dermed to guldvindere. Victor Hessner er nu tre gange SM-vinder. Emil Johansen fulgte op dagen og sikrede sig SM-guld. Han er nu to gange SM-vinder.


Bokse Team Helsinges fjerde deltager, Rune Lorentzen, stod overfor en stærk modstander og tabte efter en rigtigt flot kamp.


Super flotte præstationer fra alle udøverne, sammefatter Bokse Team Helsinge resultaterne.

bottom of page