top of page

Direktør klar i Helsinge-Hallerne

Helsinge-Hallerne kan byde velkommen til Thomas Nielsen som ny haldirektør. Han tiltræder 1. april og afløser Bo Holtemann, der går på pension. Den nye direktør kommer fra et direktør-job i Hellerup Idræts Klub, er 44 år og bor i Hareskov.

Efter en karriere som leder i finansbranchen, har Thomas Nielsen de seneste fire år været direktør for Hellerup Idræts Klub. Han har god erfaring med drift og udvikling af idrætsanlæg og ved hvor vigtigt det er at lytte til foreningernes ønsker, så der kan skabes de bedste rammer for idrætten, fremhæver bestyrelsesformand i Helsinge-Hallerne, Anna Recinella om valget af den nye direktør.

Jeg ser frem til, sammen med resten af holdet i Helsinge-Hallerne at give alle brugerne af vores idrætsfacilliteter nogle fantastiske rammer at dyrke idræt i, siger den nye direktør.

Med ansættelsen af Thomas Nielsen bliver det også tid til at sige farvel til Bo Holtemann, der gennem de seneste fire år har stået i spidsen for Helsinge Hallerne, men som nu går på en velfortjent pension.


Bo har ydet en meget stor arbejdsindsats i hallerne og har sikret, at hele anlægget drives professionelt. Han har desuden været en vigtig drivkraft i forhold til udviklingen af Helsinge-Hallerne med blandt andet visionsplan og energioptimering, påpeger Anna Recinella.


Onsdag 6. april kl. 16.30 inviteres der til reception, hvor der bliver lejlighed til både at sige farvel til Bo Holtemann og velkommen til Thomas Nielsen.

bottom of page