top of page

Frivilligpris til 60-årig teater-ildsjæl

Forestillinger i Cirkus Kanutski, Gribskov Ungdomsskoles musical og Ramløse Scenens børne- og ungdomsafdeling er noget nær utænkelige uden én meget aktiv teater- ildsjæl, Annette Witt Carlsen. Ramløse, og det har fredag ført tildelingen af årets frivilligpris fra Gribskov Kommune med sig.

Annette Witt Carlsen, der for nylig fyldte 60 år, har gennem mange år ydet en kæmpe frivillig indsats. Hun brænder for teater og kreativitet og for at få børn og unge med forskellig social baggrund til at føle sig som en vigtig og værdsat del af et fællesskab i lokalområdet.


Det gælder også for de børn, der ikke har fundet et fællesskab via for eksempel sport, eller som har det lidt svært på hjemmefronten.

Annette Witt Carlsen bruger al sin fritid på frivilligt arbejde med børn og unge fra Gribskov. Skulle det for eksempel ske, at et barn ikke har råd til at betale kontingent for at gå til teater, træder Annette til og betaler af egen lomme, og hun kører også gerne et barn hjem, hvis bussen er gået, eller at det af den ene eller anden grund kniber for forældrene at yde transport for barnet.

bottom of page