top of page

Helsinge under pres i Lokaldysten

Helsinge bliver sidste stop for årets Lokaldyst mellem lokalsamfund i Gribskov Kommune, og byen er sat under pres af de fire øvrige deltagere, Annisse, Græsted, Vejby og Søborg, om at blive mest aktiv med gang, løb og cykling. Det er fredag 3. juni kl. 17.00-19.00 med start og mål ved Gadekæret - og det er dermed lige op til Kulturnatten, der starter kl. 18.00.

Fredag aften var børn og voksne på benene og hjule for at køre Søborg frem i forreste del af konkurrencen.

I løbet af de to timer gælder det om at tilbagelægge så mange kilometer som muligt enten på gåben eller cykel. HSI er arrangører, og har lagt to ruter. Gå- og løberuten er 1-2 km og cykelruten er 2-4 km. Der er flyvende start, og man kan frit skifte mellem gang, løb og cykling.


Motion, samvær og fællesskab er i højsædet, når alle borgere uanset alder og fysisk form sammen dyster om at være kommunens mest aktive lokalsamfund Det bliver sjovt og hyggeligt, lover arrangørerne i Gribskov Går Sammen og DGI Nordsjælland. Det er ganske gratis at deltage, og kræver ingen tilmelding. Så det gælder bare om at møde op og gå, løbe eller cykle med.

Når alle lokaldyster er afviklet, kåres vinderen – det lokalområde, hvor der er tilbagelagt flest kilometer pr. indbygger. Resultatet offentliggøres først ved Frivillig Fredag 30. september.

bottom of page