top of page

Kaos ved Kanalen for tredje gang

For tredje år i træk slår Kulturhavn Gilleleje dørene op til et brag af en fest med børnefestivalen 'Kaos ved Kanalen' onsdag 19. juli og torsdag 20. juli.

Programmet er tættere pakket i år så det er muligt at få det hele med for bare 60 kroner. I samarbejde med Gilleleje Bibliotek og Kulturskolen Gribskov er det lykkedes Kulturhavn Gilleleje at skrue et program sammen med masser af musik, gøgl og kreativitet.


Der skal danses, synges, trommes, males leges og meget mere, og alle mellem 3 år 10 år så tag familien under armen, kom og nyd nogle timer med kulturelle oplevelser, sjov og kaos sammen med en masse andre.


Billetter købes på www.gillelejebio.dk og koster 60 kr. pr. dag.


'Kaos ved Kanalen' gennemføres med støtte fra Musik i lejet, Kulturrådet Gribskov, Det Grønne Hus i Helsinge og Kulturhavn Gillelejes Venner.

Program:

Onsdag 19. juli:

Kl. 11.00: Koncert 'Jorden rundt med Katrine'.

Kl. 12.00: Dans med Maria fra HUC. Kl. 13.00: Trommeworkshop med master drummer Sylvester.

Kl. 14.00: Koncert med Tante Andante band

I løbet af dagen er der workshops: Cirkusworkshop v/ kuffertcirkus,, Smykkeworkshop med perler, mal på t-shirt, lav dine egne badges, bliv malet I ansigtet, vær kreativ med Billedskolen og leg med sæbebobler og balloner

Torsdag 20. juli

Kl. 11.00: Dukketeater: Prop og Berta

Kl. 12.00: Hatteteater ved Honningbanden

Kl. 13.00: Trylleshow ved Tryllenørd.

Kl. 14.00: Ildshow

I løbet af dagen er der workshops:, Lær at ansigtsmale v/Sminkehjørnet, smykke-workshop med perler, lav dine egne badges, vær kreativ med Billedskolen og leg med balloner og sæbebobler.


bottom of page