top of page

Klar med ny rækkehus-etape

Ammendrup Park, hvor Stensdal Group bygger og udlejer rækkehuse, er nu gået i luften med udlejningen af næste etape, og med allerede 11 rækkehuse reserveret i denne nye etape, har vi høje forventninger. Det er også særligt på baggrund af med den succes, vi har haft i første etape, hvor der nu kun er syv ud af 71 rækkehuse ledige.

Med kuperet terræn og grøn udsigt, så langt øjet rækker, forstår vi godt at både børnefamilier, unge og seniorer har lyst til at leve livet netop der. Her får man både sikker cykelsti til den mest eftertragtede skole i Helsinge, Bjørnehøjskolen, og samtidig et naturrigt område med kig til Pibe Mølle og Arresø i horisonten, forklarer Stensdal Group.

I denne etape er det igen rækkehuse på 90 kvadratmeter, 100 kvadratmeter og 110 kvadratmeter. Det er med månedlige leje fra 10.950 kroner til 13.500 kroner.

Der bliver noget helt særligt ved den kommende etape. I anden etape har vi planlagt større haver til enkelte af rækkehusene, så der er plads til at have grønne fingre, og nyde et større haveareal.

Stensdal Group har også valgt at indrette nogle af 100-kvadratmeter husene som tre- værelses i stedet for fire, så der bliver mulighed for en større stue.


Denne sidste etape indeholder 71 rækkehuse – med indflytning 1. december 2022, 1. april 2023 og 1. juni 2023.

Første etape af rækkehusene, der omfatter 71 enheder er snart færdigbygget, udlejet og indflyttet.

bottom of page