top of page

Premiere for ‘fiskeminigolf’

Når ‘Gilleleje går i i fisk’ lørdag 16. april kl. 10-30-16.00 med fiskegrejs-loppemarked og grejauktion i Gilleleje-Hallen holdes også det første officielle Danmarks-mesterskab i ‘Fiskeminigolf’ ved Gilleleje Havn – et nyt koncept udviklet af Frederik Laks Lorentzen og Gordon P. Henriksen der også vil agere både greenkeeper og dommere på dagen.

Ligesom i almindelig golf eller minigolf, får deltagerne et scorecard og skal gennemføre flere baner/huller – men i stedet for færrest mulige slag gælder det om at bruge færrest mulige kast. Der kåres en Danmarksmester i ‘Fiskeminigolf’ i både kategorien flue såvel som spin. Der er også en juniorbane med præmier.

Første præmien i både flue og spin-kategorien er et weekendophold på i Kongernes Feriepark samt fedt fiskegrej fra Hardy, Greys, Abu Garcia og Penn.


Her finderfiskespecialiteter og Bornholmeren Bjarke Borup sidder ved et bål og demonstrerer hvordan den bedste bålkaffe.


I området ved vandet er der endnu flere andre aktiviteter du også kan deltage i. Fiskeringen har kørt deres grejtrailer ud, og der står dygtige instruktører klar til du kan prøve kræfter med fiskeri i vaders eller fra havnemolen efter fladfisk og havørred.

Dansk Surfcasting Klub står på kysten og fisker, og deres repræsentanter fremviser det helt særlige udstyr og teknikker der gør at du kan kaste op til 200 meter ud i havet.


Og så er der salg af vand, fadøl og lækre lokale fiskespecialiteter.


Læs også:

'Gilleleje går i fisk' 16. april

Læs også:

Bygger videre på lystfiske-boom

bottom of page