top of page

Priser til Gribskovs frivillige

fantastiske frivillige indsatser hyldes, og vinderne af kulturprisen, seniorprisen og frivilligprisen afsløres på 'Frivillig Fredag' 29. september kl. 16.30 i ankomsthallen 'Borgertorvet' i det Administrative og Sundhedsfaglige Hus, Østergade 62 i Helsinge.

Frivillig Fredag fandt sted i BLIK Græsted Bibliotek i 2022.

Alle er velkomne til Frivillig Fredag og prisoverrækkelsen til de frivillige, der har gjort en særlig indsats på seniorområdet, frivilligområdet og kulturområdet i det forgangne år.

- De frivilige er utroligt vigtige for mange borgere i kommunen, og de skaber glæde og livskvalitet gennem deres frivillige indsatser. De er engagerede i foreningsliv og fællesskaber, de er mentorer for unge med stress og præstationsangst, de hjælper ældre til mere motion, de skaber arrangementer for ensomme, de våger over døende, de hjælper pressede børnefamilier til en bedre hverdag, de renser strandene eller samler affald, udtaler Pia Foght, formand for Udvalget for Kultur, Idræt og Forebyggelse..


Der er utallige eksempler på store og små gode gerninger og indsatser, og det vil vi endnu gang fejre og hylde. Jeg glæder mig til en god dag i frivillighedens tegn, tilføjer hun,

Der er masser af projekter og indsatser for kommunens borgere i dag, som ville være utænkelige uden de utrættelige, frivillige indsatser. Kommunen kan hjælpe med viden og formidling og med at skabe kontakter, men det er de frivillige, der driver indsatsen. Det er dem, der gør en forskel hver dag, rejser penge for deres hjertesag, og som får os politikere til at få øjnene op for de gode tiltag. Vi har meget at takke dem for, og de fortjener hyldest, fortæller Helle Blomsterberg, næstformand i udvalget.

Det er formandskabet i Kultur, Idræt og Forebyggelse, der præsenterer de nominerede på dagen og står for overrækkelsen af priser til vinderne. Med prisen følger en check på 5.000 kroner. som en lille håndsrækning til at fortsætte det gode arbejde.

Årets fejring af de frivillige arrangeres af Gribskov Kommune i samarbejde med Frivilligcenter og Selvhjælp Græsted, Frivilligcenter Helsinge samt Gribskov Kommunes Idrætsråd og Kulturråd.

Program

Kl. 16.30: Fejring af de frivillige, årets nominerede og afsløring af vinderne af seniorprisen, frivilligprisen og kulturprisen

bottom of page