top of page

Søborg-marked tilbage i stor stil

Kræmmermarkedet i Søborg SGI er tilbage efter to års fravær - og det er sket i stor stil, da markedet søndag samlede op mod 3.000 gæster, herunder 2.380 betalende voksne.

Susan Kjeldgaard, Keld Jakobsen og Helle Lund præmieret for deres indsats. I baggrunden auktionarius Morten Ulrik Jørgensen.


De mange trofaste kræmmere har også vist loyalitet overfor Søborg-markedet, der som altid ligger hvert år på tredje søndag i juli. 80 kræmmere slog dermed deres stande op på idrætspladsen ved Søborg Forsamlingshus.


Søborg SGI fejrer i år 150 års jubilæum, og netop kræmmermarkedet er dermed blevet flot optakt til festlighederne.

De mange gæster blev i år budt på ny aktivitet, idet to hold af ildsjæle i Søborg medvirkede i en auktionsduel. Susan Kjeldgaard dystede her med Keld Jakobsen og Helle Lund, og de kunne købe ind i de mange boder for efterfølgende at få deres køb på auktion. Fortjenesten er gået ind i omsætningen.

Vi glæder os samlet over en flot omsætning, og resultatet kan ende i et overskud på nær 100.000 kroner, der går til foreningens aktiviteter, så det er et uundværligt for foreningens virke, siger formand Flemming Larsen.

Ud over en række aktiviteter for børn og voksne, stod også Gilleleje Byorkester på underholdningsprogrammet.

bottom of page