top of page

Tegners åbner med 'Faldet'

Tegners Museum og Statuepark åbner Langfredag 15. april med særudstillingen 'Faldet' af Peter Ravn. Udstillingen kan opleves til og med 14. august.

Peter Ravn har i årevis beskæftiget sig med nedbrudt maskulinitet, kontrolmandens demaskering og den professionelles personlige kamp, når den ser knap så flatterende ud. Den maskulinitet, som ser uovervindelig ud​, men som er skrøbeligere end man skulle tro.

Tegners maskulinitet ser også til tider overnaturlig stærk ud, i den grad idealiseret, men når man kigger nærmere, bliver det klart at den sejrende også har tab og at der er en mere humanistisk og to-sidet dimension i hans værker.

Udstillingen tager afsæt i Peter Ravns egen kunstpraksis, men sætter fokus på nogle udvalgte af Tegners skulpturer hvor kropssproget undersøges og sætter Tegner ind i en samtidskontekst. Kort sagt åbner op for den mere skrøbelige fortolkning af Rudolph Tegners værker.

Der bliver udarbejdet et katalog til udstillingen som vil være tilgængeligt 28. maj 2022.


Tegners Museum holder åbent tirsdag-søndag kl. 11-16 til og med 31. maj. I juni, juli og august er åbningstiden tirsdag-søndag kl. 10-17. I ​september til 24. oktober er der åbent tirsdag-søndag kl. 11-16.


Der er entré til museet på 70 kroner. Pensionister og studerende betaler 55 kroner, mens børn og unge i følge med en voksen har gratis adgang.

bottom of page