top of page

Tennis-pige er 'Årets fund'

Nora Juncher Kjellin er allerede på vej ud på en spændende rejse i tennis-verdenen. Det er også helt bogstaveligt, for da hun torsdag aften ved idrættens festaften i Gribskov Kultursal skulle modtage prisen som 'Årets fund', var hun på farten i udlandet.

Hun er medlem Helsinge Tennisklub, der har lavet indstillingen, aktiv for Hillerød Tennis Klub og nummer ét på ranglisten i 2021 i Dansk Tennis Forbund som mest vindende U12-pige, og hun fortsætter i samme stil nu som U14-spiller.


Ved snarest mulige lejlighed til borgmester Bent Hansen rykke ud sammen med formandskabet i Kultur og Idrætsudvalget, Pia Foght og Helle Blomsterberg, med prisen, som følges af diplom, blomster og 5.000 kroner.


Hun har i flere år ligget i top i sine årgange hos Dansk Tennisforbund - og siden 2019 lå hun det sidste år som U10-spiller i guldgruppen, der er højeste placering.

Nora Juncher Kjellin vandt i 2021 det seneste Danmarksmesterskab for ungdom indendørs. Hun var finalist og fik sølvmedalje ved både UM ude og Sjællandsmesterskaberne i 2021. Hun har desuden vundet syv guldmedaljer i de højeste turneringskategorier gennem 2021.

Hun begår sig også internationalt var også finalist i sommerens internationale turnering i Hillerød, hvor hun som eneste dansker vandt sølv.


Nora er meget seriøs og disciplineret omkring sin træning. Hun bruger al sin fritid på et mix af fysisk træning og tennistræning - blandt andet i flere år som svømmer i Helsinge Swim. Det er medvirkende til har en fantastisk fysik, som har holdt hende skades-fri i tennissen.


I 2022, hvor hun er rykket op i U14, er hun stadig den højst-placerede pige i sin alder på tennisforbundets rangliste.

- Nora har også et vindende sind: hun har en ydmyg og flittig tilgang til både sit skolearbejde og sin tennis, og hun tror på, at fortsat hårdt arbejde og flid er det, der skal til for at nå langt på både nationalt og internationalt plan.

Nora er klar til at spille flere turneringer i udlandet, hvor modstanden er hård, og hun drømmer de helt store drømme om de største turneringer - Grand Slam.


Hendes talent og flid er et godt udgangspunkt for en spændende rejse., betones det i movieringen.


Læs også:

Idræts-festaften med gensynsglæde

Læs også:

Idrætslederpris til Mai Smedegaard

bottom of page