top of page

Unge på scenen til Askepop

Producenten Regner Grasten harfået stor succes med sin egen musical 'Askepop', der spillede for fulde huse i Glassalen i Tivoli Gribskov Ungdomsskole og Kulturskolen i år taget den til sig sammen med de unge medvirkende, og de er efter masser øvedage klar til at vise deres version af den populære musical. Der er premiere fredag 1. april kl. 19.00.

Askepop er en historie fra 1950'erne der handler om Mille, der sammen med sin mor åbner en milkshakebar, hvor de unge kan hænge ud og lytte til musik. Milles drømme er store. Hun drømmer om en dag at blive musicalstjerne.

Alt i mens Mille dagdrømmer, skabes der problemer et andet sted, hos Johnny Rocket. Han skaber store problemer for filmstudiet Movie Star. Selskabets producent er ved at sætte en Askepot-musical op med Johnny i hovedrollen, men han vil kun spille overfor denne ene pige, som han har forelsket sig i efter et tilfældigt møde. Hos Mille går alt ikke helt som forventet og hun får hjælp 'oppe-fra'. Her kommer publikum blandt andre til at møde St. Peter og Gabriel, samt en 'elev' ved navn Topper. Askepop er en musical med dejlig musik, sang og dans. Den er fyldt med kærlighed, drama, komik, spænding, sorg og glæde - den tilbyder faktisk det hele. Publikum kan opleve Mille, Mr. Rocket, St. Peter, den onde moster, de to skøre Puk og Pepperoni, de dygtige dansere og mange flere, når vi åbner dørene op til årets musical i Ungdomsskolen. Voksenbilletter koster 60 kroner og børnebilletter 40 kroner. Der er forestillinger fredag 1. april kl. 19.00, lørdag 2. april kl. 15.00, søndag 3. april kl. 15.00, fredag 8. april kl. 19.00 og lørdag 9. april kl. 15.00. Billetter købes HER

bottom of page