top of page

Vandringer igen ud i hegnet

Yderligere to pilgrimsvandringer 'ud i hegnet' er på programmet i Græsted. Det bliver onsdag 14. september kl. 17.00 og søndag 2. oktober kl. 12.30 - begge med start fra 'Glimt', Græsted Hovedgade 34-B.

For over 200 år siden blev der startet med at indhegne områder rundt i Danmark for at opdele det mellem græsning og skov. I dag er disse skovområder af kulturel værdi og inviterer til en masse naturoplevelser.


Ligesom sidste sommer vil denne sommers pilgrimsvandringer fra Græsted vil tage deltagerne til nogle af disse hegn – ja, vi skal helt ud i hegnet, for at få det hele med. Undervejs vil vi gøre holdt ved seværdigheder, ligesom turene vil blive indrammet af enkle vandringsord fra Bibelen, fortæller Steen Anker Rasmussen.


Vandringen søndag 2. oktober er på 12-15 km og onsdag 14. september er turen på 7-9 km. Tempoet svarer til at gå fire km på en time. Der vil være turleder på hver tur. Alle kan deltage i enkelte ture uden at være med på alle.


Onsdag 14.september går turen til Valby Hegn med start kl. 17.00 ved 'Glimt', og søndag 2. oktober med start kl. 12.30 ved 'Glimt'. Ved den sidste tur planlægges at afslutte dagen med fællesspisning.


Nærmere information fås hos Steen Anker Rasmussen, telefon 40 46 13 59 og Kirsten Hansen 23 71 26 28.

bottom of page