1/3

Blistrup: Tre powerladies indtager Musikcafé

22. februar 2019

Blistrup Musikcafé slår dørene op i Blistrup Medborgerhus søndag 24. februar kl. 14.30. Caféen indtages af medvirkende, som beskriver som 'powerladies'. Det er Bente Kure, Inger Aparicio og Gitte Pålsson.

Bente Kure har efter over 34 år som professionel sanger, sangskriver, musiker og performer stadig en uformindsket lyst og fantastisk evne til at dele musikalsk ud af sine livserfaringer og indsigt med lige dele humor, alvor, glimt i øjet og stof til eftertanke, fremhæver Blistrup Musikcafe.

Musikcafeen får også besøg fra Sverige af to meget erfarne sangere og musikere, der kommer for at underholder med humor og stor energi. Inger Aparicio synger og spiller på ukulele, og Gitte Pålsson synger og spiller guitar.

 

Gitte Pålsson har opholdt sig en del år i Bolivia og har sange med derfra. Udover at optræde i både Sverige og Bolivia har hun også fået tid til at udgive adskillige CD’er, skriver Blistrup Musikcafe.

 

Der kan købes kaffe og kage. Billet-salg i døren.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com