Helsinge: Premiere på årets Fredagskoncerter

7. juli 2019

Helsinge inviterer igen i år til stemningsfulde Fredagskoncert på Bytorvet, hvor der hver anden fredag kl. 18-21 er gratis livemusik, og der er mulighed for at bestille mad til aftenen.

Der er premiere på årets koncerter fredag 12. juli, hvor Thomas Meilstrup er på scenen med sit band.: Bas: Gustav Hendriksen, guitar: Daniel Nicholas Mølhave, og trommer: Lasse Marklund .

Thomas Meilstrup er en upcoming artist på den danske musikscene med stort internationalt potentiale, og en stemme der bare skal høres, opfordrer arrangørerene.

 

Hans musik kan klassificeres som melodiøs, følsom og eksperimenterende singer/songwriter pop med rødder i blandt andet westcoast og blues, og publikum kan rejse med ind i det fantastiske musiske univers i en blanding af inderlige og sjælefulde toner, når han med et velspillende band går på scenen og giver unik oplevelse, som går helt ind under huden.


Bandet har i fællesskab skabt en unik lyd i kombinationen af lyriske basfraser, hårdtslående guitarsoloer og et tight trommegroove - alt er med til at fremdyrke inderligheden, melankolien og energien i de pianobaserede kompositioner.

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com