Vejby-Tisvilde: Pris til aktiv medspiller i lokalsamfund

2. april 2019

Vejby-Tisvilde Fodbold har modtaget årets foreningspris fra Gribskov Kommune. Der følger 5.000 kroner med prisen, og det er 'en aktiv medspiller i lokalsamfundet', som dermed er hædret.

Fusionsklubben blev dannet for 20 år siden af Vejby IF og Tisvildeleje GF, og det har i de to årtier udviklet sig stadig stærkere, så det i dag tæller over 300 medlemmer med talrige ungdomshold og det bedste seniorhold spiller i toppen af serie 3. Det er også lykkedes at få etableret et dameseniorhold. Den har også udviklet fodboldfitness.

Vejby-.Tisvilde Fodbold arrangerer også hvert år DBU Fodboldskoler, der kører på 26. år i Vejby.

Frivillighed i stor stil

Foreningen spiller også med udenfor banen.  60 frivillige medvirker på campingpladsen på idræts-anlægget i Tisvilde i forbindelse med Musik i Lejet-festivalen og 70 frivillige juletræssælgere tager en tørn hvert år i december.

 

30 frivillige trænere og ledere sørger for den daglige drift af foreningen. Det er blandt andet også med en kiosk, der har åbent altid – uanset hvilket hold, der spiller.

 

Vejby-Tisvilde Fodbold samarbejder med Sankt Helene Skole, Gribskov Efterskole, Godhavn og Vejby Bo & Beskæftigelse, ligesom der er taget iniatitiv til et klubudviklingsprojekt.

Foreningen har også øje for fremtiden, idet der er gennemført træneruddannelse specielt målrettet til unge medlemmer i alderen 13-18 år med 20 deltagere.

Det er foreløbig sidste gang denne pris uddeles.

Læs også: Foreningspris skæres ned og væk

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com