22. juni 2019

Gribskov  Kommune har igen bidt sig fast som stor event-kommune, hvor der er rigtigt mange gæster i vores sommerland der sætter stor pris på og endnu flere får øje på, betoner borgmester Anders Gerner Frost i en foreløbig status over årets begivenheder.


- Vi har skov, strand, skønne byer og mange fantastiske events som Græsted Veterantræf med omkring 17.000 besøgende, Bakkefesten i Gilleleje med omkring 12.000 besøgende, Musik i Lejet med omkring 10.000 besøgende, fastslår borgmesteren.

Kunst i Filet'en er samler også op mod 20.000 gæster i løbet af sommeren i Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje. Kulturnatten i Helsinge har også samlet største besøg i mands minde - og endnu forestår det tilsvarende arrangement i Gilleleje.

Desuden  har vi et hav af større og mindre events, spredt udover hele kommunen med tilbud for enhver smag - ige fra jazz til kunst til børneaktiviteter, som Børnefestival i Helsinge og andre-


- Alle disse events kunne aldrig gennemføres uden lokale kræfter og lokalt engagement. Derfor en kæmpe tak til alle, der år efter år er med til at give os lokale og alle vores gæster/turister oplevelser i topklasse, slutter Anders Gerner Frost.

Billederne herunder er fra Musik i Lejet.

1/12

1/5

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com