Tisvilde: Realskole-leder i bistrodrift

5. juli 2020

Jeppe Møller Tobberup, der er øverste leder på Helsinge Realskole, har øget sine forretnings-aktiviteter, idet han er indgået i partnerskab med restauratør Anders Buhl, Tisvilde Bistro, i flere selskaber.

 

De har sammen stiftet Buhl, Tobberup og Partnere Holding ApS, til at restaurationsvirksomhed og eje kapitalandele i andre selskaber. Tobberup indgår her med lige over en fjerdedel i ejerskabet. De har lige andel i selskabet Buhl & Tobberup, der er stiftet for at drive eventvirksomhed med restauration. 

 

Dertil kommer, at de har stiftet selskabet Tisvilde Restaurant ApS, der driver restaurationsvirksomhed. Her har Tobberup ligeledes godt en fjerdedel af ejerskabet.

 

Jeppe Møller Tobberup har også aktiviteter med ejendomsudvikling med det nyeste projekt, Engerødvej 43 ApS. Her indgår Anders Buhl nu med godt ti procent af ejerskabet.

 

Duoen har tidligere gjort forretninger, idet Anders Buhl købte boligen på Tisvilde Hovedgade 51, som Jeppe Møller Tobberup oprindeligt købte for at lave rækkehusbyggeri. Det blev ikke realiseret og ejendommen er i stedet udstykket. Tobberup købte oprindeligt ejendommen af Gribskov Kommune, da et planlagt kunsthus-projekt ikke kunne gennemføres.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com