1/1

Gilleleje: Rejsegilde på 72 OK-boliger

21. november 2018  

OK-Fondens nye plejecenter i Gilleleje rykker hastigt fremad, og 14. december bliver der fejret rejsegilde på byggeriet ved Parkvej og Bavne Ager.

Foruden 72 boliger omfatter byggeriet også fællesarealer, herunder blandt andet storkøkken, café, spa, wellness og lokaler til ergo- og fysioterapi. I alt 6.500 kvadratmeter, inklusive kælder. 

Desuden bliver der etableret parkeringsplads, terrasser, frugthave og et stisystem, der animerer til kortere eller længere gåture i plejecentrets varierede uderum med grønne områder og naturområder. Midt i bygningen bliver der etableret gårdhave i to niveauer med naturhave og prydhave, som inviterer til ophold og afslapning.

I plejeboligerne bliver der lagt afgørende vægt på hjemlighed samtidig med, at det sikres, at boligerne er egnede til mennesker med demens. Kombinationen med senior- og plejeboliger betyder, at kommunen over tid kan give borgerne mulighed for at blive i deres private bolig livet ud - også hvis de får behov for hjælp og pleje. 

Byggeriet ventes at stå færdigt i efteråret 2019.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com