1/5

Gilleleje: Rift om boligerne i Kanalhuset

18. januar 2019

Pånær to er samtlige 20 lejligheder i Kanalhuset i Gilleleje nu solgt eller reserveret, og dermed er byggestart på tredje af etape af Kulturhavn Gilleleje nært forestående, oplyser direktør i selskabet KG3, Michael Nyboe, der står bag projektet. Der bliver desuden ti plejeboliger til Ellen Mariehjemmet samt 700 kvadratmeter butikslokaler, hvor 'Ny Form' vender tilbage til over 500 kvadratmeter.

 

Der har været rift om at købe - og reservere - de 20 luksuslejligheder, overvejende med havudsigt, der er ude i såkaldt projektsalg, så købere, der vil lægge 3.265.000 kroner eller mere, kan sikre sig en bolig i tredje etape af Kulturhavn Gilleleje. 18 af boligerne er solgt eller reserveret.

 

Konsortiet KG3 står bag byggeriet, der også indeholder 10 boliger til Ellen Mariehjemmet samt 700 kvadratmeter til butikker i stueplanet.

Byggeriet af KG3 starter i foråret og ventes færdigt et år efter. Der har vist sig kæmpe-interesse for boligerne. Salget varetages af Danbolig Gilleleje, hvor der er 'åbent hus' hver søndag, så alle kan kigge indenfor i ejendomskontoret, der er placeret lige overfor det kommende byggeri - på modsatte side af Søborg Kanal.