1/2

Helsinge: Rod og ragelse i Kulturhuset

23. oktober 2019

Alt kan ske, når to kreative foreninger sætter hinanden stævne. Det bliver der lejlighed til at se, når en række kunstnere fra Kunstværkstederne Møllestien og 51 Tisvilde Kunsthus mødes lørdag 26. oktober og søndag 27. oktober kl. 10-16 i den store sal i Kulturhuset i Helsinge for i fællesskab at skabe en række værker, som i ugerne efter kan opleves samme sted.

               

Som noget helt nyt har de to foreninger valgt, at der udelukkende skal udstilles værker, der skabes på stedet og specifikt til salen. Publikum får derved en enestående mulighed for at se, hvordan kunstnerne arbejder og følge den kreative proces. Alle er velkommen til at kigge forbi, følge slagets gang, lade sig inspirere og måske få lyst til at melde sig ind i de to foreninger.

               

Udstillingen, som gruppen har valgt at kalde 'Den Suspekte', kommer til at bestå af blandt andet et skelet, kollager, skulpturer samt fantasibyer og -væsner og kan opleves i salen, indtil den kombinerede fernis- og finissage lørdag 9. november kl. 13-15, hvor de Funkynyme Rytmeholiker, som er en del af Tisvildes sprudlende unge musikmiljø, supplerer med rap og god musik.

 

Alle er velkomne til at kigge forbi under de kreative dage 26.-27. oktober kl. 10-16 - og ikke mindst til fernis-/finissagen den 9. november kl. 13-15. Fri entre.

1/4