Helsinge: Røde og første blå huer fejres

22. juni 2020

På Gribskov Gymnasium har mandag 22. juni været en særlig festdag. Her har gymnasiets første HF elever nogensinde nemlig fået deres huer på som afslutning på deres sidste eksamen. Både de blå og de røde huer er dermed fejret mandag med flaghejsning foran gymnasiet. 

Første blå hue blev sat på hovedet af Emil Fjordside Stagis Rosenstrøm, der blev eksamineret i dansk. Lige siden 8. juni er der sat massevis af røde huer på hovedet af studenterne, og de første STX-studenter medvirkede derfor også til at hejse flaget foran gymnasiet sammen med første STX-student, Caroline Marie Pedersen.

Med omlægningen af eksamens-afvikling og begrænsningen af fag har har 3.g’erne nemlig løbende kunnet løbende iføre sig deres studenterhuer, efterhånden som de var til den sidste eksamen - studieretningsprojektet.

Forældre og søskende har været med til huebegivenhederne og stod med pæn afstand i de dertil indrettede firkanter på fællestorvet for at fejre den sidste eksamen.

De seneste dage har klasserne sagt pænt farvel til de lærere, der har været gennemgående i deres tre år på gymnasiet og der er både blevet tid til rundbold i det gode vejr og forberedelse af de lyriske mesterværker, der kommer til at pryde studentervognene.

Fredag 26. juni holdes der dimission klassevis i Kultursalen, og klasserne sendes ud efterfølgende til studenterkørsel.

1/5

1/9

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com