Gribskov: Rykker vedligeholdelses-opgaver frem

19. marts 2020

Gribskov Kommune kommer hurtigt med håndsrækning til erhvervene, blandt andet i bygge-branchen, så håndværkere kan komme i gang med opgaver. Vi vil fremrykke de vedligeholdelses-opgaver, som vi kan, fastslår borgmester Anders Gerner Frost i et nyhedsbrev til virksomhederne torsdag eftermiddag.

 

Coronavirusssen kaster sin skygge - både lokalt og globalt. Vækst og udvikling på markedsvilkår er afløst af hjælpepakker. Mange må for en periode lukke helt ned. Det gør ondt at se. Fra Gribskov Kommunes side følger vi hele tiden situationen tæt – også på erhvervsområdet. Vi har fremskyndet alle betalinger af fakturaer, vi får fra virksomhederne. Vi sætter de vedligeholdelses-arbejder i gang, vi kan, skriver borgmesteren.  

 

Nyhedsbrevet har også til formål at guide virksomhederneguide dig til de steder, der er hjælp og rådgivning at hente. På virksomhedsguiden.dk kan alle hele tiden følge med i de nyeste tiltag – også den hjælpepakke, som regering og Folketing præsenterede i dag. Erhvervshus Hovedstaden har oprettet en ny hotline, du kan bruge. Se mere nedenfor. 

Anders Gerner Frost henviser også til ,at telefonerne åbne, og selv om mange administrative medarbejdere er sendt på hjemmearbejde. De kan fortsat stadig kontaktes pr. mail og telefon. .

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com