1/1
Sælger butikker og plejeboliger

4. oktober 2020

Gilleleje Brugsforening vælger nu at sælge den sidste del af tredje og sidste etape af byggeriet i Kulturhavn Gilleleje - KG3. Det omfatter butikslejemål og ti plejeboliger, der er udbudt gennem EDC Erhverv Poul Erik Bech for 39,5 millioner kroner.

Der er to butikslejemål på ialt 700 kvadratmeter, og de ti plejeboliger på hver 65 kvadratmeter. De er udlejet til Ellen Mariehjemmet.

- Vi er super glade for at have fået opgaven med at formidle salget af denne spændende erhvervsejendom til en kontantpris på 39.950.000 kroner. Etagearealet er på 1.341 kvadratmeter med et grundareal på 3.225 kvadratmeter, siger John Borrisholt, der er regionsdirektør Sjælland og partner i EDC Erhverv Poul Erik Bech.

MÆGLER: EN SIKKER INVESTERING

Erhvervsejendommen som er under opførelse har et startafkast på fem procent og må betegnes som en rimelig sikker investering, da det indeholder tre yderst stabile lejemål:

Det er et friplejehjem med ti moderne lejeboliger på hver 65 kvadratmeter på det populære og efterspurgte friplejehjem Ellen Marie Hjemmet, der har en lejekontrakt med 20 års binding og kommer op på i alt 36 pladser, når de nye beboere flytter ind senere på året.

 

Der er også to detail-lejemål med syv års binding. Beliggenheden og de stabile lejerne gør, at en investor kan lave en investering med en stor grad af sikkerhed, så vi forventer at mange investorer vil være interesserede i projektet, fremhæver John Borrisholt.

 

Byggeriet omfatter desuden 20 ejerlejligheder, hvoraf 19 allerede er solgt.