Gilleleje: Samler ind til Folkekirkens Nødhjælp

1. marts 2020

Gilleleje Sogn bakker igen i år op om Folkekirkens Nødhjælps indsamling 8. marts. Verdens  fattigste lider allerhårdest under klimaforandringerne, og alle, der går på at blive indsamler, giver livsnødvendig hjælp til alle, der står i første række, når oversvømmelser eller tørker rammer. 

 

I Etiopien, Sydsudan og Zimbabwe sulter millioner af mennesker, fordi tørken hærger, og høsten slår fejl år efter år. I Nepal, Bangladesh og Myanmar forsvinder livsgrundlaget, når voldsom regn skyller jorden væk, eller når floderne går over deres breder. 

 

Overforbrug af jordens ressourcer har skabt en global klimakrise. Det er for alvor gået op for os, at vi må ændre vores egne vaner og komme vores medmennesker til undsætning. Et konkret og godt sted at starte er at tilmelde dig Folkekirkens Nødhjælps Sogneindsamling, hvor de indsamlede penge skal hjælpe dem, der rammes hårdest af klimaforandringerne. 

 

Derfor opfordrer Gilleleje Kirke alle – børn som voksne - til at gå en tur for verdens fattigste og klimaet søndag 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp afholder husstandsindsamling.

Hjælp Gilleleje Sogn med at gøre verden mere klimaklar.

Den årlige Sogneindsamling er altid en hyggelig søndag. Indsamlingen kl. 10:00 fra Sognegården. Kl. 09.00 er der lejlighed til at være med i gudstjenesten, der i dagens anledning er med sognets to præster, Ole Buchardt Olesen og Ulla skorstengaard.

Det er en god og meningsfuld måde for familier at være sammen på, og det samler folk om en vigtig sag til gavn for verdens fattigste, siger Susanne Falkenberg, der er indsamlingsleder i Gilleleje.

 

Vi hejser flaget og har frisk cacao, kaffe og boller parat til alle indsamlere. Så kontakt allerede nu Kirkekontoret på telefon 48 30 37 76 eller sus@km.dk for at melde dig som indsamler, tilføjer hun.

 

Det er også muligt at melde dig som indsamler på blivindsamler.dk

1/2

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com