1/1

Ro og velvære: 'Sanseaften' i svømmehal

20. september 2019  

Fredag 4. oktober kl. 18.00-22.00 åbner Gribskov Svømmehal for en 'sanseaften' med ro og velvære. Det er kl. 18-22, og dørene åbnes kl. 17.30.

Gæsterne kan forkæle sg selv med en aften, hvor svømmehallen er oplyst med levende lys og der vil være Aqua-fit, Bodyscrub og Saunagus. Her byder vi også på Tapas drikkevare og frugt. Hele herligheden koster 250 kroner.

Derudover vil der være forskellige behandlere, der af en lille halv times varighed vil hjælpe til bedre velvære. Behandlingen koster 150 kroner.
 De medvirkende behandlere er:

Hannah Lind Arlaud: Nordlys Massage er et moderne, all-round behandlingssystem, som forener klassisk massage med en kropspsykologisk og energetisk forståelse af kroppen. Det er behagelig og dyb, og hvad enten det handler om at skabe sundhed og velvære, behandle stress og spændinger, skavanker og sygdomme, er det altid hele mennesket, der er i fokus.


Charlotte Emborg Gottfredsen: Wellnessmassør. En dejlig afslappende/afstressende måde, dog med en fast hånd, at få løsnet musklerne på, samtidig med, at du slapper helt af - også mentalt. Det er en helkrops-oliemassage. Hun masserer normalt i 90 minutter, så det er en lille forsmag på hendes massage.


Carsten Aagaard: Fysiurgisk og sports massage bearbejdes muskulaturen så du kan mærke at der bliver taget ved. Massagen foregår direkte på huden med brug af creme og olie.

John Meyer: Fysiurgisk og sports massage bearbejdes muskulaturen så du kan mærke at der bliver taget ved. Massagen foregår direkte på huden med brug af creme og olie.

Aftenen er for voksne og unge over 16 år.

Tilmelding til sanseaftenen sker HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com