Gilleleje: Sara Futtrup Trio i Kulturhavn-G

11. januar 2020

Sara Futtrup Trio, der  består af Sara Futtrup, klaver og vokal, Eva Malling, kontrabas og Lars Lundgaard percussion spiller i Kulturhavn Gilleleje på Mezzaninen fredag 17. januar kl. 20-22.

Sara Futtrup Trio præsenterer sange med plads til de store vidder og det uendelige himmelrum. 

Sara Futtrup er optaget af at skabe musik, hvor naturens rå kræfter er på spil i musik og ord. Desuden er hun vild med fællessang, og til koncerten på Kulturhavn Gilleleje vil publikum kunne synge med på flere af hendes nyskrevne sange. 

Sara Futtrup har skabt sin helt egen lyd med en karakteristisk vokal og eftertænksomme danske tekster. Inspirationen kommer fra Nordatlantens vilde natur, fra folkesange og salmer, men også pop og indie. 

Her udfoldes iørefaldende melodier i et akustisk lydunivers, der drives frem af klaver, percussion, kontrabas, bratch, cello og luftige korarrangementer. Det er sange med dybde og sødme, som rummer længsel, romantik og nordisk vemod. En kreativ kloning mellem Agnes Obel, Kate Bush og Scott Walker. 

Sara Futtrup har været aktiv på den danske musikscene i mange år. Hun har udgivet sit fjerde album. Denne gang som solist med dansksprogede tekster. Med sig har hun to fantastiske musikere, bassisten Eva Malling og Lars Lundgaard, som også er Kulturskoleleder i Gribskov.  

Der er entré på 60 kroner, og billetter kan købes på www.gillelejebio.dk

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com