1/1

Græsted: Seks trin til et familieliv i Flow

20. februar 2019

Læge og forfatter til bogen 'Sluk',  Imran Rashid ,er gæst i BLIK tirsdag 5. marts kl. 19-21med svar på, at der  kan skabes et godt familieliv i en verden fuld af Facebook og Fortnite.

I foredraget fortæller Imran Rashid om 'FLOW-modellen', han selv har udviklet. Den består af seks trin, som er vigtige for at kunne genetablere et familieliv, der tager hensyn til alle medlemmernes væsentligste behov.

 

Den fortæller også, hvordan man griber det moderne digitaliserede liv an på en måde, der sikrer, at man får prioriteret det, der betyder noget, og lærer at forpligte sig mere til det.

 

Imran Rashid skrevet den tankevækkende bog 'SLUK – kunsten at overleve en digital verden’ fra april 2017, som fokuserer på hvordan digitaliseringen konkret påvirker mennesker og hvad det egentlig betyder for vores fysiske og mentale sundhed, når vi tjekker vores telefoner op imod 150 gange dagligt og konstant skal bearbejde enorme mængder digital information.

Imran Rashid er uddannet læge, men arbejder nu i Center for Sund Digitalisering, - en konsulent-virksomhed, han selv stiftede i 2017.

 

Der er gratis adgang til foredraget men tilmelding på gribskovbib.dk

Foredraget arrangeres af BLIK Græsted Bibliotek i samarbejde med Gribskolen som en del af Familietid Gribskov – det skal være fedt at være børnefamilie

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com