1/1

 SELVBETJENING ER KLAR IGEN 

12. august 2020

Tirsdag vedtog Gribskovs Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi-Udvalg, at der igen skal åbnes for, at borgerne kan komme på biblioteket udenfor den personalebetjente åbningstid, og det har virkning allerede fra torsdag 13. august i Gilleleje, Græsted og Helsinge.

Dermed er det muligt at besøge biblioteket i Helsinge, Græsted og Gilleleje alle dage kl. 08.00-22.00 – selvom personalet er gået hjem.

Vi er rigtig glade for, at vi nu kan åbne for den selvbetjente adgang. Jeg kan roligt sige, at rigtig mange brugere har fortalt os, hvor meget de har manglet den fleksible måde at bruge biblioteket på – det, at man bare kan komme og hente eller aflevere en stak bøger, når det lige passer i programmet, frem for at skulle indrette sig efter de betjente åbningstider, siger afdelingsleder i Gribskov Biblioteker Susse Manthey Olsen.

Bibliotekerne i Gribskov blev lukket helt ned i marts. 18. maj genåbnede bibliotekerne, men kun med personalebetjent åbningstid.

I mellemtiden var der mulighed for at låne bøger digitalt via eReolen, lige som bibliotekerne indførte en populær ordning med biblioteksposer 'To Go'.

1/1

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com