1/1

Gribskov: Sidste chance for Frivilligpris 2018

8. august 2018

Gribskov Kommune uddeler Frivilligpris en 2018 fredag 28. september - og nu er det allersidste chance for at indstille kandidater til prisen, fremhæver frivilligkoordinator  Pernille Dirchsen. Fristen er 10. august.

Der er mulighed for at indstille en person, en gruppe, en forening eller en organisation, som gør en helt særlig social frivillig indsats i Gribskov kommune. Prisen uddeles ved den nationale frivilligshedsdag 'Frivillig Fredag.


Alle der gør en social frivillig indsats i Gribskov Kommune kan indstilles til Frivilligprisen. Prisen gives til en person, en gruppe, en forening eller en organisation, som:

  • Gør en helt særlig indsats inden for det frivillige sociale arbejde.

  • Skaber opmærksomhed omkring det frivillige sociale arbejde.

  • Samarbejder bredt med andre i lokalområdet - gennem partnerskaber, alliancer eller andre samarbejdsformer.

  • Skaber resultater, der gør en positiv forskel for borgere i Gribskov Kommune.

Indstilling af kandidater til prisen sker på mail til Center for Kultur, Fritid og Turisme, frivillig-koordinator Pernille Dirchsen - pdirc@gribskov.dk

Det er ældre, Social og Sundhedsudvalget, der beslutter hvem der skal modtage årets frivilligpris.

Annette Clausen fra Blistrup modtog frivillighedspris 2017, da hun blev hædret for, at være initiativtager til og daglig leder af 'Kig Ind' i Græsted, et værested for misbrugere, sindslidende, ensomme og andre, udsatte mennesker med sociale problemer.