1/1

Gilleleje: Sildens Dag kan i år runde million

21. juli 2018

Et af sommerens helt store højdepunkter i Gilleleje er 'SildensDag', som finder sted på molen ved Fiskernes Auktionshal i Gilleleje Havn lørdag 14. august kl. 11-15. Gilleleje Rotary kan runde million i overskud over 14 år.

År efter år har besøgstallet været stigende og i rjor 2017 var der over 600 gæster. I alle årene har lokale foreninger, klubber og adskillige unge haft glæde af de indsamlede midler, som ubeskåret går til at støtte ” lokale aktiviteter, der udvikler talenter og fremmer godgørende formål i Gilleleje”.

Igennem årene er der uddelt i omegnen af én million kroner.
 

Auktionshallen på havnen åbner igen i år dørene til den hyggelige og festlige begivenhed.

Underholdningen bliver i år indledt af de lokale skønne unge mennesker med gruppen 'Catchwood Steelband' og efterfølgende vil 'Humlebierne' spille populær musik fra deres alsidige repertoire., oplyser arrangørerne.

 

EnIgen i år vil Bakkesangerinden Tina Grunwald sætte yderligere krydderi på dagen. Revydirektør René Richardt fra Græsted revyen vil være konferencier på denne fantastiske dag i herlige omgivelser.

For kun 50 kroner ved indgangen får publikum ud over underholdningen, gratis sild ad libitum, hvoraf flere slags er lokalt produceret og fanget, mulighed for at købe iskolde fadøl, vand og vin og naturligvis hygge sig med venner, naboer og alle de andre, der står i kø for at komme ind.

Så kom til Auktionshallen i vores smukke Gilleleje havn lørdag 4. august kl. 11–15 og vær med til at skabe et overskud til glæde for de mange, som modtager donationer fra Sildens Dag, opfordrer Gilleleej Rotary.

1/3