Helsinge: Sjove ferie-aktiviteter med fjerbold

16. februar 2020

Helsinge Badminton er blandt 15 foreninger i DGI Nordsjælland, der vil medvirke til at gøre sommeren ekstra sjov for de mange børn i familier, der vælger at holde ferie hjemme som følge aforona-krisen. Nu hjælper de lokale foreninger med tilbud, så børnene kan få noget at få tiden til at gå med. Det bliver over flere uger i juli. Et forslag er at tage med til aktivitetsdage, som frivillige Helsinge Badminton står for. Her kan børnene prøve kræfter med fjerboldsspillet.

Tilbudet er primært for 6-12 årige - og alle kan være med, uanset om børnene har prøvet at spille badminton før, eller om de er helt nybegynder. Det kræver kun, at man er klar på at have det sjovt sammen med andre.

Første ‘Spil badminton en dag’ bliver 7. juli, og derefter 8. juli samt 28. juli og 29. juli. Det er kl. 09-15. Det koster 200 kroner at være med. Tilmelding HER

Fantastiske ferieminder

Aktivitetsdagene er en del af konceptet ‘Aktiv i Sommerferien’, og det er DGI Nordsjælland, som sammen med over 15 foreninger i Nordsjælland tilbyder aktiviteter, der giver deltagerne fantastiske ferieminder.

- Vi synes, det er vigtigt at skabe aktivitetsmuligheder for børn og familier i en sommerferie, der for mange bliver anderledes i år, siger Inge Karlshøj, der er direktør i DGI Nordsjælland.

Mange af os har sukket efter at kunne være aktive sammen med andre i den her coronatid. Det giver de her tilbud mulighed for, trilføjer hun.

Aktiviteterne er spredt ud over alle ugens dage i uge 28 og 31. Der er allerede 60 muligheder for at få en aktiv sommerdag på tværs af hele Nordsjælland.

Der kan læse mere om Aktiv i Sommerferien og melde sig til en eller flere aktivitetsdage i onlinekataloget på www.dgi.dk/aktivsommer.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com