1/1

Gribskov: Skiftedag og samling af campingbranchen

27. november 2019

Dannelsen af en ny brancheforening for camping i Danmark er nu endelig forankret efter flere års arbejde og første ordinære generalforsamling er afviklet onsdag. Her er Jesper Behrensdorff, der er indehaver af Bijé Camping & Fritid i Helsinge, trådt tilbage som formand og har overladt sædet til en anden profil med tilknytning til erhverv og turisme i Gribskov Kommune - nemlig tidligfere direktør i Gribskov Erhvervscenter og Visit Nordsjælland, Dorte Kiilerich. 

 

Vi har igennem 2019 indgået en fusion med foreningen OCFF, der har været rancheforening for hele camping- og fritidsbranchen, og samtidigt er der skiftet navn til Camping Outdoor Danmark.

 

Camping Outdoor Danmark samler i dag flere end 200 campingpladser, forhandlere, importører af campingvogne og autocampere, producenter af fortelte samt alle der i øvrigt beskæftiger sig med camping i Danmark, forklarer Jesper Behrensdorff.

 

Med valget af Dorte Kiilerich ar vi fået en af Danmarks bedste og mest kompetente personer, som gennem mange år har sat store aftryk i den danske og norske turistbranche, tilføjer han.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com