1/1

Gribskov: Skole-økonomi fælges allerede tæt

25. november 2019

De konservative løber en åben dør ind, når de kræver handling omkring skolernes økonomi. Den er nemlig iværksat via børneudvalget og økonomiudvalget, fastslår udvalgsformand Natasha Enertoft og borgmester Anders Gerner Frost således.

Ifølge de konservatives udmeldingen ser det ud som om, at hele forvaltningen, børneudvalget og resten af byrådet ikke handler på skolernes økonomiske situation.

 

Trine Egetved, C, der har været fast medlem af Børneudvalget de seneste seks år, og en del af disse år som formand, er om nogen vidende om dette samt de tidligere beslutninger.

 

Børneudvalget har besluttet, at der skal ses på skolernes økonomi og merforbruget på det specialiseret børneområde på de kommende møder i udvalget, og økonomiudvalget vil ligeledes få en redegørelse på førstkommende møde.

 

Vi har som byråd alle en interesse i, at kommunernes skoler er i stand til at løse den vigtige kerneopgave det er at drive skole, både for de mange og for de få. Vi vil følge sagen helt tæt sammen med det øvrige byråd, betoner Natasha Enetoft og Anders Gerner Frost i deres svar til de konservatives udmelding.

Læs også: Kræver ekstern revision af skole-økonomi