1/1

Søborg: Gør klar til årets byfest

31. juli 2019

Søborg er klar igen med byfest på idrætspladsen ved Søborg Forsamlingshus. Det bliver lørdag 10.august fra kl. 16.00.

Det er gratis at deltage, og der bydes både på sang og musik, og der er fyret op i grillen, så alle kan grille medbragt mad. Der bliver aktivitet for børnene med blandt andet 'hoppeland'.

yfesten er tilrettelagt sådan, at man kan komme og gå, når man vil. Ofte ser man, at børnefamiliener kommer fra starten og andre komme til dansetid.
 

Baggrunden for byfesten er, at Søborg SGI I 2012 deltog i DM i foreningsudvikling. I den forbindelse blev husstandsomdelt et spørgeskema i Søborg og blandt foreningens brugere, hvad de ønskede af nye tiltag.  Desuden har vi flere år i træk holdt fyraftensmøder. Alt sammen for at finde ud af, hvad der var efterspørgsel på, forklarer formand Flemming Larsen.

Et af de ting, der kom frem, var et bedre samarbejde i byen. Alle foreningerne i byen har et ønske om at tilbyde samvær og netværk, og det er den direkte anledning til, at byfesten så dagens lys i 2015.
 

Byfesten er et gratis arrangement, som arrangeres af medlemmer af foreninger af menighedsrådet, idrætsforeningen og frivillige samt med bidrag fra  Søborg Bylaug.

Indtægten til byfesten kommer fra loppemarked, som frivillige afholder, såfremt det er muligt at låne teltet ved genbrugspladsen. Øvrige indtægter kommer fra salg af drikkevarer i baren.