1/1

1. marts 2020

Når Socialdemokratiet i Gribskov Kommune i april-maj skal igennem en proces med opstilling og urafstemning om spidskandidat til byrådsvalget tyder alt på, at det kan blive en kamp mellem Mikkel Andersen og Pia Foght, der begge har sæder i det nuværende byråd. Der peges nemlig i både øst og vest på de to profiler. Formand for Fællesledelsen, Ole Hammer Mortensen mener, det godt kan blive et valg mellem flere kandidater.

- Nu holder vi generalforsamling i Fællesledelsen lørdag 7. marts, og her tilrettelægges det videre arbejde - blandt med dannelsen af et kandidatudvalg.

Han mener, at der senest i maj er valgt en spidskandidat. I 2017 var det for tredje valg i træk Bo Jul Nielsen, der stod i spidsen på listen og han endte både i 2010 og 2018 med at sætte sig i viceborgmester-stolen. For over et år siden valgte han dog at forlade Socialdemokratiet med henvisning til samarbejdsproblemer - og han står lige nu udenfor partierne i byrådet.

Socialdemokratier er organiseret med partiforening i Gribskov Vest og Gribskov Øst, og fra vestsiden er der officielt peget på Pia Foght. Øst-foreningen holdt generalforsamling lørdag, og her blev der også udtrykt opfordringer til Mikkel Andersen om at stille sig til rådighed.

Mikkel Andersen har ikke udadtil bekræftet, om han er til rådighed.

Nu skal vi ind i en god proces med opstillingen, og frem for alt er det vigtigt, at vi kan se klart fremad i et solidt samarbejde mellem de to partiforeninger og en klar retning for den liste, vi skal have opstillet. Efter valget af spidskandidat, bliver der arbejdet videre med den resterende lister, så den kan være klart tidligt i 2021, siegr Ole Hammer Mortensen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com