Gribskov: Socialdemokrater vælger Mikkel A.

1. juli 2020

Socialdemokraternes borgmesterkandidat til byrådsvalget i Gribskov 2021 bliver Mikkel Andersen. Det er afklaret efter urafstemning blandt medlemmerne.

Mikkel Andersen, der bor i Gilleleje, er medlem af det nuværende byråd, hvor han blev valgt første gang i 2017. Han er formand for Beskæftigelses- og Unge-Udvalget.

 

Han vandt afstemningen, der er gennemført elektronisk over formand for partiforeningen i Gribskov-Vest, Morten Dahlberg.

 

- Jeg er meget taknemlig og ydmyg over valget. Tusind tak for tilliden. Også stort tak til alle der lagde deres kræfter i dette valg, der bliver brug for rigtig mange aktivister frem mod valget i 2021. Der skal også lyde en tak til Morten for kampen, siger Mikkel Andersen.

Ved de tre foregående byrådsvalg har Bo Jul Nielsen stået i spidsen for Socialdemokraterne, men han valgte at bryde med partiet for godt et år siden - og for nylig har han tilsluttet sig Det Radikale Venstre.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com